Produk 4life Transfer Factor4LIFE TRANSFER FACTOR ADVANCED
RM169.00 – harga ahli
Transfer Factor Advance (TFA) digunakan untukmengimbangkan sistem imun dibadan kita. Ia bukan sahaja dapat mencegah dan merawatpenyakit, malah ia dapat membersihkan semua kuman dan penyakit senyap yang anda tidak pernah ketahui berada dibadan anda selama ini.
TF Advanced juga amat sesuai kepada semua bayi dan kanak-kanak untuk MENCEGAHmereka dari segala penyakit dan infeksi seperti selsema, batuk, beguk atau demam.
Kekuatan 1 biji Transfer Factor Advanced adalah sama dengan 75 biji pil kolostrum dalam fungsi pembinaan daya imun dan ia juga mampu mengenali lebih dari 100,000 jenis kuman (virus, bakteria, parasit, kulat, dsb.).
TF Advanced bertindak adalah dengan memberi informasi kepada sistem imun untuk menyerang segala musuh-musuh jahat seperti kuman, virus, bakteria, dan sebagainya, dan apabila musuh-musuh telah berjaya diatasi, Transfer Factor akan menenangkan sistem imun dan menjadikan ia (TF Advanced) sebagai PENCEGAH TERBAIK untuk tubuh kita.
Sesuai digunakan oleh semua lapisan umur, termasuk orang tua, bayi dan ibu mengandung.
4LIFE TRANSFER FACTOR PLUS ADVANCED
RM 232.00 – harga ahli
Satu-satunya produk 4Life yang dapat meningkatkan daya imunisasi badan setinggi 437% ialah Transfer Factor Plus. Sesuai untuk kegunaan orang ramai terutama kepada mereka yang mempunyai daya imun yang lemah seperti pesakitKanser tahap 1 – 4, Masalah ketumbuhan, Masalah selalu demam, Darah tinggi, Penyakit jantung, Hepatitis, Pre-dialisis, Inflamasi, Denggi, Resdung, Osteoporosis, Buasir dan masalah infeksi kuman.
TF Plus ditambah dengan herba-herba yang terbukti dapat meningkatkan lagi sistem imun di badan kita seperti shiitake mushroom,  maitake mushroom, cordyceps, agaricus extract dan banyak lagi herba terpilih.
TF Plus ini amat sesuai untuk merawat penyakit seperti :
4LIFE TRANSFER FACTOR CHEWABLE
RM 173.00 – harga ahli
Sama kekuatan seperti Transfer Factor Advance, tetapi didalam bentuk chewable (dikunyah). Rasanya enak, berperisa citrus. Sangat digemari oleh kanak-kanak dan juga dewasa. Dapat membantu meningkatkan daya berfikir (IQ) dan daya imun. Ia juga digunakan untuk kes-kes Slow Learner @ Autism.
Rumusan
* Mendidik dan menyeimbangkan sistem imun dengan Tri-Factor Formula.
* Memberikan pilihan bagi mereka yang tidak menelan kapsul.
* Memberikan kesenangan dan kelazatan kepada kanak-kanak dan orang dewasa dengan krim perisa Citrus.
4LIFE TRANSFER FACTOR RIOVIDA
RM 249.00 – harga ahli
4Life Transfer Factor Riovida adalah minuman yang mengabungkan kemujaraban Transfer Factor E-FX dengan buah-buahan yang kaya dengan antioksidan. Dapatkan keperluan TENAGA HARIAN anda dengan Rio Vida(Sungai Kehidupan)!
Memberikan kuasa TENAGA dengan menyeimbangkan sistem imun di badan kita. Amat sesuai kepada mereka yang cepat letih dan lesu.
- Menyediakan kuasa molekul Transfer Factor E-FX yang telah terbukti keberkesanannya.
- Digabungkan dengan sumber antioksidan no 1 di dunia - ACAI BERRI dan disertakan sekali dengan elderberi, buah delima, bluberi dan anggur ungu.
- Mengalakkan kesihatan jantung, sistem penghadaman, sistem kencing dan sistem imun.
- Membantu di peringkat awal mengenali ancaman kesihatan.
- Membantu dan mendidik sistem imun anda untuk menjamin kesihatan unggul di sepanjang hayat.
- Menyediakan kuasa imun Transfer Factor E-FX yang telah terbukti di jalam jus yang mudah diminum dan hebat rasanya.
- Membantu di peringkat mengenali ancaman kesihatan.
- Perlindungan terhadap radikal bebas yang merbahaya untuk kesihatan anda. Diperolehi dari keluarga berry. RioVida juga mengandungi Super Fruit Acai Berry dan juga keluarga berry yang lain seperti Blueberry, eldeberry. RV juga mengandungi Pemeranate (Buah Delima) dan Acai Berry yang terbukti sebagai antara antioksidan yang terhebat dunia.
- Mengalakkan kesihatan jantung, sistem penghadaman, sistem kencing dan sistem imun.
- Menyokong penjanaan tahap tenaga yang sihat.
- Riovida mengandungi Vitamin C yang secara semulajadi dapat meningkatkan penghasilan makrofaj dalam badan manusia.
- Menghalang sebarang jenis virus dan bahkteria dari merebak dalam badan anda (antimivtobial activity).
Apa yang membuat produk ini unik?
* Mengandungi ACAI BERRI yang mempunyai kandungan antioksidan yang amat tinggi (33 kali lebih banyak dari teh hijau), asid amino, asid lemak, dll.
* Mengandungi bluberi yang membantu sistem penghadaman dan gerak balas inflamasi yang normal.
* Elderberi membantu meneutralkan radikal bebas, menggalakkan kesihatan jantung dan mengawal tahap stress.
* Laktoferin membekal protein susu vital yang menyokong sistem imun.
RIOVIDA adalah produk yang pertama berjaya menstabilkan Transfer Factor dalam bentuk cecair.
RIOVIDA dimuatkan di muka utama Physicians Desk Reference (PDR) dari tahun 2003 sehingga hari ini iaitu buku panduan permakanan tambahan piawai untuk doktor-doktor dan pakar-pakar saintis.
TIPS
Apabila menggunakan apa sahaja produk-produk 4Life, adalah disyorkan digabungkan sekali dengan TF Riovida untuk mendapat kesan yang lebih efektif.